‘er is léven voor de dood!’…

Je leeft van het begin tot het eind
je leeft tussen een welkom en een afscheid
je leeft met een herinnering uit het verleden
je leeft met een ervaring naar de toekomst.

Die toekomst is ongewis…. De toekomst over doodgaan is onzeker… Dàt we doodgaan is de enige zekerheid in ons leven…. Er over praten, van gedachten wisselen, ervaringen delen zou normaal moeten zijn… Er rust echter bij veel mensen nog een taboe op: midden in het leven staan en dan over de dood praten…zelfs al ben je ver over de tachtig…  Toch kan het een ruimte in je gevoel geven, want ergens diep in je  heb je wéét van het onvermijdelijke einde: van  jezelf maar ook van je meest dierbaren.

Gewoon aan tafel ongedwongen spreken over jouw gedachten en ideeën over afscheid en dood:  wij bieden je de gelegenheid hier mee te beginnen. Vanaf 7 september start ‘Café doodnormaal’ in ‘Café op 2’  in Stad, tegenover het Stadhuis. Neem je eigen drankje mee van de bar, schuif aan, luister en vertel. Interesse, nieuws- en weetgierigheid, vertrouwen en openheid zijn de basis.

Iedereen is welkom om juist op momenten dat het niet aan de orde is, te praten en te luisteren over de dood, een afscheid van een dierbare.

Er is geen spreker, geen vast programma. Wel stellen we ons aan elkaar voor en samen ronden we de avond af.
Je hoeft je niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Drankjes zijn voor eigen rekening.
We starten om 20.00 uur en verwachten rond de klok van half tien te eindigen.

 cafeop2-250x250

Adres: Café op 2 | Stadhuisplein 2 | 1315 HT Almere-stad

 

HEEL GRAAG INFORMEREN WIJ U OVER ONZE GEZAMENLIJKE EVENEMENTEN

(Zoekt u contact met een van ons drieën? Onze individuele contactgegevens vindt u op onze persoonlijke pagina’s in het menu)

NEEM CONTACT MET ONS OP!
Namen Blijven
Wereldlichtjesdag

Meld u aan voor onze nieuwsbrief