Afgelopen zondag was er een korte maar gezellige bijeenkomst in de aula van Monuta aan de Kalenderweg. Daar werd het startschot gegeven voor de weg naar Namen Blijven 2014.

Na een hartelijk welkomstwoord door Anja, kregen zij en Maria van Heidi Markus van Monuta de cheque overhandigd, waarmee ook deze editie een hoge kwaliteitsgehalte krijgt. De aanwezige kunstenaars, organisatoren en vrijwilligers kregen van Maria een concept te horen van de herinneringsroute en de te verwachte plaatsen te zien. Een van de kunstenaars, Rob van den Broek heeft de kans waar genomen om zijn ritueel te laten ervaren. Indrukwekkend is zijn verhaal geweest en mooi de interactie met de deelnemer.

Inmiddels is de eerste nieuwsbrief de deur uit. Hierna volgen er nog twee, tot aan de 1e november. GĂ©rard stelt deze samen. Als u iets heeft waarvan u denkt: dat hoort erin, schroom niet en laat het hem weten op gerard@ritueelbegeleiders-almere.nl .

Op Facebook hebben Jos en Michael de nieuwste mogelijkheden van de social media aan het werk gezet; in de regio is een advertentie geplaatst en er is een mogelijkheid geboden om met een ‘selfie’ aan de slag te gaan. Almere Dichtbij heeft al aandacht geschonken aan Namen Blijven; op de website en in de krant. We vertrouwen erop dat meerdere pers en andere media bij ons langs zullen komen.

wordt vervolgd!